skip to Main Content

Wat bied ik

Coaching & Counselling

Het verschil maken als inspirerend rolmodel

Presentaties & Trainingen

Enthousiaste belevings strategieën

Disneyficeren

Verrassende inspiratie uit de leisure wereld

Systemisch advies

Alle delen van een systeem zijn met elkaar verbonden. Een verandering in 1 deel van het systeem heeft direct invloed op alle andere delen.

‘Groei van succes, groei van mensen en mogelijkheden’

Groeitrainingen vergroot het succes van uw organisatie door:

  • kweken van ‘overtreffelijke’ beleving voor gasten, patiënten en klanten
  • opwekken van plezier en energie op de werkvloer
  • ontwikkeling van coachende leiderschapskwaliteiten
  • bevorderen van persoonlijke ontwikkeling (én levenslust) van medewerkers

In presentaties, workshops en trainingen gebruiken we succesvolle ervaringen en belevingen van Disney en andere toonaangevende entertainment organisaties.

Hierdoor worden deelnemers op een aansprekende en inspirerende manier aangezet om de gastbeleving in hun eígen organisatie te laten groeien.

Groei Trainingen vertaalt daarnaast visie en missie maar ook afdelingsdoelstellingen van profit- en non-profit organisaties in enthousiasmerende en praktisch toepasbare, klantgerichte ‘service concepten’.

Daar waar gewenst voorzien we met coaching en counselling in individuele ontwikkelbehoeften van directie, management en medewerkers.

Door belevingen te creëren die verwachtingen van gasten, patiënten en cliënten overtreffen groeit een ‘goede organisatie’ zo door tot een ‘onweerstaanbare organisatie’! Een merkbaar, meetbaar en mooi verschil!

Hans Smith, Oprichter groeitrainingen.
Lees hier meer over hem

Referenties

Als geen ander weet Hans met veel energie ondernemers te enthousiasmeren om de meerwaarde van klantgericht denken en handelen te onderkennen. Deelnemers ontvangen op basis van de geboden inzichten praktische inzichten om in de bedrijfsvoering te implementeren.

 

" Richard van Riel (Sportsworld) "

Jij ook ontzettend bedankt voor je zes geweldige workshops en de fijne samenwerking. Het was goed te ervaren hoe de medewerkers geraakt en geïnspireerd raakten door je.
Nog nooit heeft een bijscholing zulke hoge cijfers gehaald en volgens mij sowieso nog nooit een aantal tienen.
Aan Imre en mij, maar ook aan het hele team om dit vast te houden en te borgen en dan wordt onze ICU inderdaad die nog leukere plek om te werken waar jij het zo vaak over hebt gehad.

 

"Frans Leliveld Afdelingsleider ICU OLVG Amsterdam"

Hans is een gedreven professional die investeert in zichzelf en zijn omgeving. Hans heeft een passie voor zijn werk wat hij met ontzettend veel enthousiasme uitstraalt. Staat open voor vernieuwing en weet mensen te raken. Hans is een aanwinst voor je organisatie.

"Menno de Smid Transformation & Innovation Leader "

Hans is een betrokken, enthousiaste en professionele trainer die de verbinding met een groep heeft waardoor er een heel mooi en waardevol groepsproces mogelijk is.

"Martine Constant Telemarketing"

Hans is an enthusiastic hospitality trainer who inspires participants to make a difference in their work. He is approachable and uses humour to create an environment in which people enjoy learning!

"Frieke Hurkamans Consultant in Arts & Heritage"

Ik heb Hans Smith leren kennen als een zeer enthousiaste en inspirerende ondernemer. Hij weet met zijn enthousiasme organisaties en medewerkers in beweging te krijgen. Werken met Hans is een beleving op zich.

"Marian Lemsom Directeur At Koninklijke Nederlandse Slagers"

 

Groei in

Disneyficeren

Borgen van beleving

Trots

Enthousiasme

Gastvrij willen zijn

Inspirerend leiderschap