'Succesvoller worden'

Week 38 Gewoon met elkaar de wereld een nog leukere plek maken

Geschreven door  Hans Smith 18 september 2014

Vanaf vandaag blog ik om medewerkers in het zonnetje te zetten die bijdragen aan een bijzondere Gastbeleving!

Ode aan mensen die samen met mij 'Gewoon met elkaar de wereld een NOG leukere plek maken!'

Restaurant Hangar, Vliegveld Teuge - maandag 15 september

Wat een geruststelling! Bij binnenkomst worden mijn vrouw en ik direct herkend, gefeliciteerd en doorverwezen naar een heerlijke loungebank voor een Welkom's cocktail. Medewerkers houden ons in de gaten en precies op het goede moment worden we verrast met het voorgerecht op de loungebank! Hoofdgerecht: intieme plek met 2 grote harten versiert..... da's verrassen!

Paleis Het Loo - dinsdag 16 september 

Bij de kassa (kassa 2) heeft een medewerkster vier reizende dames voor haar loket, die alles behalve georganiseerd zijn en op een prettige, maar doortastende manier (zonder ook maar een vleugje stress of irritatie) helpt zij de dames besluiten te nemen! 

Hoogtepunt: Bij het kopen van mijn kaartje, mij pro-actief attenderen op het alvast kopen van een parkeerkaartje, weer een zorg minder en handig wegrijden.

Paleis Het Loo - Grandcafe Prins Hendrik Garage

Helemaal goed! Een enthousiaste dame van Albron, vlekkeloos kostuum, staat me met een grote glimlach op te wachten bij de kassa / koffie&thee uitgifte en helpt mij om de decafe koffie te schenken in een ander kopje voor het gemak!"Zal ik voor het gemak uw decafe koffie in een ander glas serveren?' Krijg ook nog een prettige middag toegewenst, ga met een lekker gevoel op het terras zitten. 

Restaurant Vlaar 'Graveland - dinsdagavond 16 september

Het feest begint bij binnenkomst!

Warm welkom met welgemeende felicitaties en gebruik van onze namen door de bediening! Humor! Helemaal goed!
Kelner die de sfeer direct aanvoelt en met passende opmerkingen serveert. 

Het eten was natuurlijk goed, maar de bediening bij Vlaar maakt het verschil.

Vliegtuigsuite Teuge - 15 + 16 september

Een aanrader als je wilt verrassen.

Hoogtepunt toch zeker de Gastvrouw die enthousiast & hartelijk (eigen naam gebruiken - volledig geinformeerd - alle tijd & flexibel) persoonlijk inchecked, 's ochtends het ontbijt serveert en weer persoonlijk komt uitchecken. First Class services!