'Succesvoller worden'

Hans Smith, oprichter Groeitrainingen

hans-smith

Ik voel me CEO: Chief EXPERIENCE Officer

Mensen zijn -  en met elkaar mooie ervaringen creëren is - de rode draad door mijn leven. Al jong maakte ik keuzes om ‘het leven te versieren’! Trompet spelen bij de drumband, vakanties en weekenden organiseren voor mijn vrienden, samen met vrienden de eerste discoavonden organiseren in het toen nog polderdorp Hoofddorp, kiezen om één jaar in de USA naar school te gaan op 17 jarige leeftijd…..natuurlijk geen feest overslaan…...

Mijn passie heb ik professioneel vormgegeven door mijn hospitality/toeristische opleiding aan het NWIT (Huidige NHTV in Breda), de keuze te werken voor organisaties als het Dolfinarium- in-externe zaken , Euro Disney (Disneyland Paris) – operationeel manager & Disney Trainer,  Walibi (Six Flags Holland)- operationeel manager en Landal Greenparks – General Manager. 
Diepgang in de effecten van ‘beleving’ op mensen en hoe mensen bijdragen leveren aan beleving heb ik gekregen tijdens mijn studie Psychodynamiek (UvU). Een studie die zich richt op het inzichtelijk maken van onbewuste processen & dynamieken tussen medewerkers binnen organisaties.

Tegenwoordig, als net vijftiger, run ik als directeur met mijn team van 20 medewerkers een fantastisch mooi bedrijf Mystery Review in Hilversum. Wij gaan met onze klanten een partner relatie aan en ondersteunen hen om in welke branche dan ook verwachtingen van klanten/ gasten / patiënten te overtreffen!

Daarnaast ben ik enthousiast trainer / spreker. Trainer o.a. voor de organisatie Innergie (het trainingbureau van De Efteling) en ben ik actief met Natuur. Graag werk ik ook in de natuur waar ik workshops organiseer waarin de natuur en het (her) ontdekken van ‘ jouw ‘ natuur als deelnemer centraal staat. Misschien naiëf maar ik ga ervan uit dat als mensen de natuur weer echt ervaren & gaan zien, zij anders omgaan met natuur, zich meer 'natuurlijker' gaan gedragen en zo pro-actief bij dragen aan het leefbaar houden van onze wereld.

Dat begint overigens met persoonlijke keuzes en die heb ik dan ook gemaakt! 

Spreker ben ik vaak bij seminars / congressen rond klantbeleving – service excellence – gastgerichtheid – leadership en cultuuromslag trajecten.

Met ex-Disney collega Roland Kleve, hebben wij ‘Disneyficeren’ ontwikkeld. Een samenwerkingsvorm waarbij wij enthousiasmerende lezingen, presentaties en complete workshops verzorgen, waarin de successen van en onze ervaringen binnen Disney de spiegel vormt voor de realiteit waarin de deelnemers zich professioneel bevinden.

Een veelzijdige invulling dus van mijn werkdagen, daar krijg ik enorm energie van! Ik leer ontzettend veel van mijn werk binnen alle denkbare branches en wil mijn kennis op het gebied van beleving strategieën en de cruciale leiderschapsrol die daarbij past graag met u delen! Leuker kunnen we het samen WEL maken!!