skip to Main Content

Hans Smith, oprichter Groeitrainingen

Ik voel me CEO: Chief EXPERIENCE Officer

Tegenwoordig, als vijftiger, eerst voorzichtig naast het runnen van mijn bedrijf Mystery Review, maar nu na de verkoop van deze mooie organisatie, run ik als directeur twee inspirerende bedrijven: GroeiTrainingen bv en The Purpose Company bv.  Wij gaan met onze klanten een partner relatie aan en ondersteunen hen OF om in welke branche dan ook verwachtingen van klanten/ gasten / patiënten te overtreffen! OF wij veroveren met hen een plek in de Betekeniseconomie.

Daarnaast ben ik ook enthousiast trainer / spreker. Trainer o.a. voor de organisatie Innergie (het trainingsbureau van De Efteling) en ben ik actief met Natuur. Graag werk ik ook in de natuur waar ik workshops organiseer waarin de natuur en het (her) ontdekken van ‘ jouw ‘ natuur als deelnemer centraal staat. Misschien naiëf maar ik ga ervan uit dat als mensen de natuur weer echt ervaren & gaan zien, zij anders omgaan met elkaar, zich meer ‘natuurlijker’ gaan gedragen en zo pro-actief bij dragen aan het leefbaar houden van onze wereld.

Dat begint overigens met persoonlijke keuzes en die heb ik dan ook gemaakt!

Spreker ben ik vaak bij seminars / congressen rond klant (gast / patiënt) beleving – service excellence – gastvrijheid – coachend leiderschap en hoe invulling te geven aan de betekeniseconomie.

Met ex-Disney collega Roland Kleve, hebben wij ‘Disneyficeren’ ontwikkeld. Een samenwerkingsvorm waarbij wij enthousiasmerende lezingen, presentaties en complete workshops verzorgen, waarin de successen van en onze ervaringen binnen Disney de spiegel vormt voor de realiteit waarin de deelnemers zich professioneel bevinden.

Een veelzijdige invulling dus van mijn werkdagen, daar krijg ik enorm energie van! Ik leer ontzettend veel van mijn werk binnen alle denkbare branches en wil mijn kennis op het gebied van beleving strategieën en de cruciale leiderschapsrol die daarbij past graag met u delen! Leuker kunnen we het samen WEL maken!!