skip to Main Content

Hans Smith, oprichter Groeitrainingen

Ik voel me CEO: Chief EXPERIENCE Officer

Gewoon de wereld een nog leukere plek maken! Dat is wat ik met mijn trainingpartners wil, daar steken wij met plezier onze energie in.

Tegenwoordig, als zestiger, eerst naast het runnen van mijn bedrijf Mystery Review, maar nu na de verkoop van deze mooie organisatie, ben ik actief in twee inspirerende bedrijven: Als directeur van GroeiTrainingen bv en co-founder van The Purpose Company bv.  Wij gaan met onze klanten een partner relatie aan en ondersteunen hen:

  • Om in welke branche dan ook verwachtingen van klanten/ gasten/ patiënten te overtreffen!
  • In het realiseren van vitaliteit op individueel, management team / directie team en nu als systemisch adviseur ook op organisatieniveau.
  • Een plek te veroveren in de Betekeniseconomie.

Ik enthousiasmeer graag mensen als trainer / spreker. Trainer o.a. om (meer) vitaliteit in managementteams en op de werkvloer te realiseren. Dan werk ik zowel met concrete interventies als systemisch advies, DISC – met de methodiek van de DISC Factor –  en Disney leiderschap stijlen en/of ben ik actief met natuur. Graag werk ik in de natuur waar ik workshops organiseer waarin de natuur en het (her) ontdekken van ‘ jouw ‘ natuur als deelnemer of de natuur van jullie team centraal staat. Misschien naiëf maar ik ga ervan uit dat als mensen de natuur weer echt ervaren & gaan zien, zij anders omgaan met elkaar, zich meer ‘natuurlijker’ gaan gedragen en dat voedt vitaliteit. Daarnaast, als mooi side kick, draag je zo bij aan het leefbaar houden van onze wereld.

Dat begint overigens met persoonlijke keuzes en die heb ik dan ook gemaakt!

Spreker ben ik vaak bij seminars / congressen rond klant (gast / patiënt) beleving – service excellence – gastvrijheid – coachend leiderschap en hoe invulling te geven aan toekomstbestendig, betekenisvol werken.

Met ex-Disney collega Roland Kleve, hebben wij ‘Disneyficeren’ ontwikkeld. Een samenwerkingsvorm waarbij wij enthousiasmerende lezingen, presentaties en complete workshops verzorgen, waarin de successen van en onze ervaringen binnen Disney de spiegel vormt voor de realiteit waarin de deelnemers zich op dat moment professioneel bevinden.

Een veelzijdige invulling dus van mijn werkdagen, daar krijg ik energie van! Ik leer ontzettend veel van mijn werk binnen alle denkbare branches en wil mijn kennis op het gebied van beleving strategieën, de cruciale coachende leiderschapsrol die daarbij past en mijn geloof in de kracht van systemen en betekenisvol werken graag met jullie delen! Leuker kunnen we het samen WEL maken!!