skip to Main Content

week 40 Gewoon met elkaar de wereld een NOG leukere plek maken!

Ode aan medewerkers die ik deze week heb ontmoet en absoluut een verschil maken

 

ESSO Station A 27 bij Oosterhout Kalix Berna – 2 oktober

Ilona! Staat enthousiast te stralen achter haar balie, maakt met alle klanten een praatje tijdens de kassa handelingen. Ilona, je gaf mij een goed gevoel over mijn aankoop (broodje ongezond)  Met een brede lach: ‘Daar zitten minder caloriën in dan in een broodje gezond’. Ik liep lachend naar buiten! Dank je wel!

Hotel Keyser Breda – vorige week

Lindy, Oscar, Dennis en Imke. Jullie allemaal zijn echt bezig met de klant! “Mag ik nog wat voor u betekenen”. Mooiste was dat ik aangaf op tijd weg te moeten omdat ik voor een verjaardag nog een bos bloemen wilde kopen, jullie boden aan dat voor mij te doen! Kon ik als trainer in alle rust trainen! Helemaal Goed!

Dank jullie wel