skip to Main Content

week 42 Gewoon met elkaar de wereld een NOG leukere plek maken!

Dick en John! Dat was nog eens verwachting overtreffende service. Rij een Opel Ampera en op een industriegebied in Delft (woon zelf in H’sum) hoor ik een vreemd geluid in de elektrische motor.

Stop de auto, bel mijn Opel Dealer en krijg Dick aan de telefoon. Zonder ook maar te aarzelen regelt hij dat mijn auto in Delft door een trailer wordt opgehaald om hem te repareren in Amersfoort. Nog geen 2 uur later staat er een trailer op de MAKRO parkeerplaats in Delft. John (werkt al 36 jaar voor Nefkens) rijdt mijn auto op de trailer en ik ga samen met hem en de Opel naar A’foort!
Bij aankomst bij de dealer in A’foort, staat mijn vervangende auto al klaar, terwijl ik mijn spullen uit de Opel haal, heeft John de sleutel van de vervangende auto al voor me opgehaald en kan ik zo doorrijden.
Onderweg van Delft naar A’foort wordt ik op een prettige wijze helemaal geinformeerd over de geschiedenis van Nefkens, de familie De Vries, Opel’s meest succesvolle wagens en krijg ik ook nog tips over het rijden in de Ampera!

Klap op de vuurpijl….dacht dat ik m’n auto wel een aantal dagen kwijt zou zijn, is ‘ie een dag later al helemaal gereed! Bij het ophalen van de Opel, is hij ook gewassen en uitgezogen…….Jullie weten zeker wel waar ik mijn volgende auto ga halen!!